Over Ons

Kevvs Personal Training

Kevvs PT in het kort

Ik heb jarenlange ervaring in de sportwereld, vanaf de tienerjaren met professioneel voetbal in het buitenland op het hoogste niveau. De afgelopen 11 jaar ben ik in Nederland, actief bezig, in fitness, bodybuilding en in het promoten van gezonde voeding en een gezonde levensstijl.

Omdat mensen om mij heen, het succes van mijn positieve lichaamsverandering zagen, heb ik vaak op vrijwillige basis adviezen gegeven over fitness en een gezondere leefwijze aan vrienden, familie en kennissen. Hier kwamen verbluffend goede en snelle resultaten van, zoals verlies van lichaamsgewicht. Hierbij kwam ook het hervinden van een goede innerlijke rust en meer balans in het leven. Cliënten zijn zeer tevreden over de adviezen die ik geef. Via mond tot mond reclame krijg ik steeds meer verzoeken voor coaching op het gebied van fitness en lifestyle.

De afgelopen tijd dacht ik vaak na over mijn grote passies en ik bedacht mij eigenlijk dat ik dit mijn beroep kon gaan maken. De goede resultaten en het grote aantal personen die met mij willen meetrainen in de sportschool waren de druppel. Ik heb van mijn passie mijn beroep gemaakt!
Ik ben erg sociaal ingesteld en ik kan daardoor een goede maar vooral hechte relatie opbouwen. Deze relaties bouw ik vaak op met mensen die door lichaamsbeweging hun leven weer op de rit proberen te krijgen.

Mijn klanten zijn divers jouw gender, etnische achtergrond, seksualiteit of godsdienst maakt mij niet uit. Ik wil het liefst iedereen helpen, of jij nu meer spiermassa wilt opbouwen, wilt afvallen of gewoon weer in shape wilt komen.

Volg ons ook op Instagram

Boek direct je les!

U kunt bij Kevvs PT gemakkelijk en online (groeps)les boeken. Na het boeken van je (groeps)les nemen wij binnen 24 uur contact met u op. Wilt u een spoedafspraak inplannen of heeft u vragen? App ons dan direct 0687214667

Over ons

Met jarenlange ervaring in de sportwereld probeert Kevin Denswil zijn leerlingen op de juiste weg te helpen. Kevin helpt graag met afvallen, een gezonde lijfstijl en ook op een manier van spieropbouw. 

Contact

  0687214667
  info@kevvspt.nl
KVK-nummer : 78285348
BTW-nummer : 263510980

Social Media